måndag 25 maj 2009

Fixarkväll på dagis

Är vi precis hemkommen från. Jag är heeelt slut. Har sopat massa sand, rensat bland alla uteleksaker och kastat trasigt skit, målat på lekstuga, oljat in bänkar, plockat bort stenar. Stefan och några andra karlar har byggt ihop och fixat med diskho och spis.
Helt ofattbart att så lite föräldrar ställer upp och hjälper till. Vi var ca 30 föräldrar totalt, det är 5 avdelningar och 100-120 barn totalt dvs 200-240 föräldrar. Är det verkligen så himla svårt att skaffa barnvakt några timmar och ställa upp och göra fint för sina barn? Första gången det har anordnats något sånt här sedan vi börjat och visst man kanske inte kan vara med varje gång, men nån gång! Hoppas verkligen inte det bara är samma föräldrar nästa gång det är något som ska göras.
Likaså med saker att ha med, var i stort sett bara vi som hade med massa saker. Ska vi åter igen tacka våra snälla jobb för!! Tack!
Ïdag på förmiddagen gick jag och kidsen in till lekparken i stan för att möta upp Josse, Anton och Leo. Vi lekte en del sen gick vi och käkade sallad på Furan, sen tillbaka till lekparken en timme eller så sedan avslutade vi det hela med lite glass på Flinken, en härlig ledig dag. Fint väder!
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen är aningen skitig och dammig!
Jobb resten av veckan, pust suck stånk och stön. Känns lite jobbigt att ha ynka 30 arbetstimmar framför sig denna vecka när man vet att det ska vara så fint väder och kliva upp så tidigt och stressa iväg. Kanske man ska ta och cykla någon av dagarna, får se vad jag och kidsen vaknar på för humör.
Nä nu duscha!
Hej!

1 kommentar:

  1. Så är det alltid, alltid samma föräldrar som fixar, kommer på föräldramöten osv. Under tiden Måns å Malte gick på dagis så kunde man säga vilka föräldrar det var.
    / Klas Sundberg

    SvaraRadera