onsdag 20 oktober 2010

ååååh jag hitta sån utsökt text på en blogg... men funkar tydligen inte att kopiera/sno in den på min blogg. störande att jag aldrig kan kopiera in texter

2 kommentarer:

  1. Mysigt att dom är tighta! :) Det måste värma i mammahjärtat! Tänk vad lyckligt lottade dom är som alltid har en kompis, inte vem som helst heller utan en tvillingbror. Det är så faschinerande!

    Jag har inge speciella kläder till gossarna, med färger eller så. Vi blandar lite hursomhelst :) Dom får dela än så länge men sen så blir det ju deras egna för att poängtera deras olika individer :) Fast vissa kläder idag är ju deras egna också och vissa inte.

    Dom sover ju fortfarande i samma säng och sover alltid på samma plats, dom har också samma bilstol jämt och samma plats i bilen. Hur länge sov era pojkar tillsammans?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det låter bra :) Det är bara dumt att stressa på dom små. Men gud så sött att dom går till varandra och sover tillsammans!

    Vi ska nog snart skaffa en till säng till pojkarna, det börjar bli lite trångt men ett tag till får dom någ sova med varandra :) Så länge dom inte störs av det. Men dom växer ju så fort så snart får dom inte plats :)

    SvaraRadera