onsdag 5 maj 2010

Jag har nyss kommit hem från en promenad, och när jag kom hem åkte Stefan ut i skogen. jagajagajaga... ja fråga om han jaga fruntimmer i skogen ;)
I morgon är min sista lediga dag för den här gången, känns bra jag har ju ändå inte gjort så mycket vettigt denna vecka tyvärr.
Känns dock rätt tungt att börja med helgen eftersom jag gör så många timmar. Men snart är det söndag och helgen är gjord.

1 kommentar:

  1. Hehe ja dom är verkligen olika. Men Tove väger nog nästan ett klio mer än Agnes också så hon är rundare av den anledningen också :) Det blev snitt då jag gav upp efter 19 timmars värkarbete utan att det hände så mycket. Stog still på 7 cm i 7 timmar trots värkstimulerande så då gav jag upp och bad dom att snitta mig. Hur kom dina? Du hade planerat snitt va? Nej faktiskt så var det Agnes som var först :P hon har vägt mindre ända sen dom föddes, men dom har varit lika långa hela tiden, skiljer bara 0,5 - 1 cm varje gång. Jag klarar mig själv väldigt bra jag med, Robin har jobbat borta 4 dagar i veckan fram tills för två veckor sen. Men det är just det där med handlingen som stör mig att jag inte kan själv. Jag får ha lite tålamod, tiden går ju så fort så det är inte långt kvar tills dom kan sitta i kundvagnen! Redan 5 månader, det är helt otroligt :P

    SvaraRadera