fredag 5 mars 2010

Det går framåt i vårt vardagsrum

Vi hade köpt skitfärg till taket tråkigt nog så var svårt att få det bra, Stefan målar ytterligare en gångi hopp om att det ska bli bättre. Vid nästa inköp är det bara köp från färgfirma som gäller.

Denna skönhet är vår nya bil... den inhandlades förra måndagen.. väldigt nöjd men oj så törstig den är, men vad gör det om hundra år ;)
Hyundai Tucson V6 2,7 4wd -05

Nu är jag ledig 7 dagar ska bli jätteskönt... fixa lite med vardagsrummet, skulle vilja inhandla lite nya saker så det inte behöver se så tomt ut.. men det får vänta finns inga pengar till det nu.
Och vi har ju faktiskt bara bott här i 3 månader, fast känns som 1 månad. Iaf så bara vardagsrummet är klart så är det bar aköket och tvättstugan/pannrum kvar... har tänk köpa färg så jag har nåt att poa med om kvällarna.. men ja vet inte är väl meningen vi ska flytta avloppet eller nå sånt..
Snart fyller våra stora killar hela 3 år, om 20 dagar näramre bestämt, gud vad tiden gått fort.. skulle vara mysig med en/två småglin till men ja vet inte ja.. bliir med största sannolikhet inte så. Vi ska ha kalaset om 2 veckor.. funderar på att göra mammas goda smörgåstårta men blir väl som vanligt så mycke folk och orkar nog inte göra flera st...
Nä nu ska jag tvätta.. sen ska jag och killarna åka en sväng..
30-¨rs fest/inflyttningsfest hos Misan och Linus i morgon, najs najs :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar