tisdag 28 juli 2009

Regnhelvete!

Jag och kidsen skulle precis cykla in till stan och handla men väl på bron börjar det regna. SUUUCK! Får avvakta och hoppas att vädret bli bättre.
Idag har vi lekt med William, gick sådär de gruffades en aning, småbarn blir kanske så när de inte lekt på två veckor. Men i morgon ska vi med dem till Furuvik, ska bli jätteskoj. Efter det stannar jag i Gävle och umgås med min syster.

Stefan sover, som han gjort hela dagen idag. Han klev upp före oss i morse men sen har han sovit/legat på soffan hela dagen fram tills halv ett då förflyttade han sig upp i sängen, suck! Han har tandvärk och har haft feber, tydligen dålig än. Finns nog inget värre än dåliga karlar men det verkar svänga bra ena timmen kan han knappt dricka vatten och nästa kan han äta Mc Donalds.
Han har legat i stort sett hela tiden till och från sen i lördags tidigt kväll, jag har nog inte tålamod för sjuk sambo även fast jag själv är sjuk ibalnd och även ofta klagar över tex ont mage. Får hoppas det är på bättringsvägen.

Var trevligt veckan/helgen som var i Kolsva, inte för att det direkt kändes som nå semester med 9 personer på drygt 100 kvm, men det är väl som det är med en massa barn inblandat. Sen gjorde det ju inte saken bättre med Maximilian och Stefans onda munnar.
Nu ser jag solen lyser, undra om det slutat regna?!?
Vi var ju som jag nämnt tidigare också att vi var på http://www.parkenzoo.se/ mycke trevligt och barnen uppskattade det till tusen, aporna var nog största favoriten.
Nu ska jag undersöka vädret och hoppas att vi kan cykla in till stan och handla lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar