söndag 24 maj 2009

Menlös

Igår var vi ut, på statt. Det var kul att träffa lite kända folk, men mycket smått. Men det är väl som det är det. Först var vi hos Johan typ 10 st. Det var kul, John körde på med sina kort/drickarspel.
I morgon är jag ledig, ska bli så himla skönt. Har messat Josse ang om vi ska vara i lekparken i morgon men inget svar än. På tisdag ska det bli toppväder, synd man jobbar till 16.
Har jobbat mellan 11-16.30 idag har gått rätt bra. Vart mycket i kiosken och jag tycker tiden går fort där men det är jag nog typ ensam om att tycka.
Sen efter jobbet mötte jag upp Stefan, Johan och kidsne på Flinken för lite mat och glass. Sen precis när vi skulle hem så kom Micke, Annetté, Joel och Julia så då följde de med oss hem på lite kaffe och glass.
Sen när de åkte så fick barnen söndagsbada guuud så skitiga de var. De krånglar vid läggning så det är nog dags att lite smått ta bort middagssovningen. Plus att de är ju sååå mammiga igen :( Mycket jobbigt!!
Sen så har vi gjort måndagsstädningen i nästan sig helhet. Eftersom vi ska vi dagis i morgon vid 17 tiden och ha fixarkväll där. Till jobbet först å hämta lite felbruten färg och öppnade förpackningar med penslar och så som de är snälla att skänka, Tack Lasse!
Eftersom bloggen är konstig nuförtiden så kommer det komma en bildblogg efter denna. Bla från igår och de senaste dagarna.

1 kommentar: