torsdag 23 april 2009

Fixar

Jag och Stefan satte oss och skrev en lista häromdagen med lite måsten i hemmet.
Det bestämdes att vi alltid gemensamt alla måndagar ska det: plockas ihop, dammas, städa toaletterna, dammsuga, torka golv, tvätta. Och varannan måndag byta sängkläder.

Gjorde även en lista på några andra måsten i hemmet, tex såna kaosartade saker: Köpa byrå för att få ordning på kidsens miljontals kläder, rensa skåpet på toan, massa gamla och oanvända schampo, balsam, krämer, smycken och gud vet allt, köpa pärmar att ha i köksskåpet där en jävla massa papper och betalda räkningar hamnar, köpa någon snygg duk och blomma till köksbordet så inte posten ligger där och växer och några saker till.

Helgen som var, var vi ju så duktiga att vi rensade skrubben under trappen och boden ute också. Så i skrubben skulle man kunna sitta och äta direkt på golvet nu :) Gick inte ens att komma in där förr men nuså, gud vad skit man samlar på sig.



Dagens verk:
FÖRE:
EFTER:
Fixade kryddhyllan när jag ändå är igång, kastade typ 15 kryddburkar, nån gick ut 2003. Så nu ska några nya kryddor inhandlas
Hoppas nu kunna få lite ordning på lite saker och flera irritationsmoment i vardagen. Nu är ju våren här och sommaren kryper på så nu ska alla vara glada!
Får se hur länge vi kan hålla det vi bestämt. Hoppas på länge

4 kommentarer:

  1. Vilken skillnad! Snyggt! Vi har ett liknande "slänga in allt som man inte vet var man skall göra av"-skåp i köket... de rensas och rensas men likförbannat hamnar det en miljard saker plus lite till där. Måste nog rensa igen snart, he he...

    SvaraRadera
  2. Jag måste åxå fixa pärmar ser jag nu =) Fy fan hur det ser ut i vårat "pappersskåp".

    Tack för tipset =P

    SvaraRadera
  3. Filip Wikström27 apr. 2009 22:48:00

    Vad duktig du är då! :) Skillnad med Stefan... P: näerå, han är säkert oxå duktig :)

    SvaraRadera